Kantoor Sweco in Groningen

Naam Grontmij verandert in Sweco

Advies- en ingenieursbureau voor het spoor Grontmij Nederland gaat sinds maandag verder onder de naam Sweco Nederland. Grontmij is op 1 oktober 2015 overgenomen door Sweco, het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa.

Het Nederlandse ingenieursbureau maakte al deel uit van Sweco en draagt nu ook de naam. Directeur Ton de Jong van Sweco Nederland: “We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van twee bedrijven combineren, die beide al meer dan 100 jaar succesvol zijn.”

Overname

Door de overname kan Sweco Nederland haar klanten nog meer internationale kennis en bredere expertise bieden. Wereldwijd werken er ruim 14.000 professionals bij het van oorsprong Zweedse bedrijf, verdeeld over zeven geografische gebieden. In Nederland werken 1.700 mensen op de terreinen Water, Energie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit en Infrastructuur, Bouw en Vastgoed en Industrie. Het advies- en ingenieursbureau heeft negen vestigingen in Nederland.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Naam Grontmij verandert in Sweco | SpoorPro.nl
Kantoor Sweco in Groningen

Naam Grontmij verandert in Sweco

Advies- en ingenieursbureau voor het spoor Grontmij Nederland gaat sinds maandag verder onder de naam Sweco Nederland. Grontmij is op 1 oktober 2015 overgenomen door Sweco, het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa.

Het Nederlandse ingenieursbureau maakte al deel uit van Sweco en draagt nu ook de naam. Directeur Ton de Jong van Sweco Nederland: “We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van twee bedrijven combineren, die beide al meer dan 100 jaar succesvol zijn.”

Overname

Door de overname kan Sweco Nederland haar klanten nog meer internationale kennis en bredere expertise bieden. Wereldwijd werken er ruim 14.000 professionals bij het van oorsprong Zweedse bedrijf, verdeeld over zeven geografische gebieden. In Nederland werken 1.700 mensen op de terreinen Water, Energie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit en Infrastructuur, Bouw en Vastgoed en Industrie. Het advies- en ingenieursbureau heeft negen vestigingen in Nederland.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.