OV SAAL

Commissie adviseert Mansveld over toekomstige investeringen spoor

Een investeringscommissie gaat staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu adviseren over toekomstige investeringsbeslissingen in het openbaar vervoer en spoor. De commissie gaat maximaal vijf jaar investeringsvoorstellen beoordelen. Het is de bedoeling dat het ministerie met het instellen van de commissie meer grip krijgt op de uitgaven bij ProRail en NS.

De commissie zal de staatssecretaris advies geven of de investeringsvoorstellen voldoen aan de doelen en ambities van de Lange Termijn Spoor Agenda. De commissie bestaat uit Bruno Bruins, Ingo Hansen, Erik Verhoef en Aad Veenman.

Investeringen

Bruins is op dit moment voorzitter van de Raad van Bestuur van het UWV. Hij was van juli 2006 tot februari 2007 staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ook was hij werkzaam bij vervoerders Westnederland en HTM. Tussen 2008 en 2011 was hij directeur customer relations bij Connexxion.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Commissie adviseert Mansveld over toekomstige investeringen spoor | SpoorPro.nl
OV SAAL

Commissie adviseert Mansveld over toekomstige investeringen spoor

Een investeringscommissie gaat staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu adviseren over toekomstige investeringsbeslissingen in het openbaar vervoer en spoor. De commissie gaat maximaal vijf jaar investeringsvoorstellen beoordelen. Het is de bedoeling dat het ministerie met het instellen van de commissie meer grip krijgt op de uitgaven bij ProRail en NS.

De commissie zal de staatssecretaris advies geven of de investeringsvoorstellen voldoen aan de doelen en ambities van de Lange Termijn Spoor Agenda. De commissie bestaat uit Bruno Bruins, Ingo Hansen, Erik Verhoef en Aad Veenman.

Investeringen

Bruins is op dit moment voorzitter van de Raad van Bestuur van het UWV. Hij was van juli 2006 tot februari 2007 staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ook was hij werkzaam bij vervoerders Westnederland en HTM. Tussen 2008 en 2011 was hij directeur customer relations bij Connexxion.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.