voestalpine Signaling

Hoe haal je het maximale uit monitoringsdata? Praat mee

Registreer je nu gratis voor de uitzending op 14 maart. voestalpine Signaling

Spoorvervoerders en -beheerders halen via monitoringssystemen een schat aan informatie binnen. Maar hoe haal je het maximale uit deze monitoringsdata? Dat leggen voestalpine Signaling en het Zweedse bedrijf Predge volgende week uit tijdens het RailTech-webinar ‘The power of multi-data environments in Railway Operations – towards optimized availability and utilization.’

Steeds meer bedrijven in de spoorsector vergaren data. Dan wel om de staat van het rollend materieel in de gaten te houden, dan wel om de conditie van de spoorse infrastructuur te monitoren. Vaak is er nog veel meer uit deze gegevens te halen, maar is het niet direct duidelijk wat precies en hoe je daarbij te werk moet gaan. Zo zou je monitoringsdata niet alleen kunnen gebruiken om te registreren welke wagons met welke lading emplacementen binnenkomen en verlaten, maar tevens de onderhoudsbehoefte van die wagons kunnen identificeren.

voestalpine Signaling, een onderdeel van voestalpine Railway Systems en software-as-a-service-aanbieder Predge, zijn een samenwerking aangegaan om datagedreven oplossingen te bieden die bedrijven moeten helpen zich door deze ‘multi-data environments’ te navigeren.

Op 14 maart zullen voestalpine Signaling managing director – CSO Stefan Distlberger en Vice President – Customer Management Richard Lenthall deze oplossingen toelichten in de ProMedia Studios samen met Predge-CEO Simo Pykälistö en Wolfgang Birk, de CTO van de Zweedse firma. Heb je vragen of wil je meepraten met de vier aanwezigen in de studio? Schrijf je dan nu in. De uitzending van een uur is gratis en start om 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Op de hoogte blijven van webinars en meer te weten komen over het organiseren van dergelijke uitzendingen? Klik dan hier

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoe haal je het maximale uit monitoringsdata? Praat mee | SpoorPro.nl
voestalpine Signaling

Hoe haal je het maximale uit monitoringsdata? Praat mee

Registreer je nu gratis voor de uitzending op 14 maart. voestalpine Signaling

Spoorvervoerders en -beheerders halen via monitoringssystemen een schat aan informatie binnen. Maar hoe haal je het maximale uit deze monitoringsdata? Dat leggen voestalpine Signaling en het Zweedse bedrijf Predge volgende week uit tijdens het RailTech-webinar ‘The power of multi-data environments in Railway Operations – towards optimized availability and utilization.’

Steeds meer bedrijven in de spoorsector vergaren data. Dan wel om de staat van het rollend materieel in de gaten te houden, dan wel om de conditie van de spoorse infrastructuur te monitoren. Vaak is er nog veel meer uit deze gegevens te halen, maar is het niet direct duidelijk wat precies en hoe je daarbij te werk moet gaan. Zo zou je monitoringsdata niet alleen kunnen gebruiken om te registreren welke wagons met welke lading emplacementen binnenkomen en verlaten, maar tevens de onderhoudsbehoefte van die wagons kunnen identificeren.

voestalpine Signaling, een onderdeel van voestalpine Railway Systems en software-as-a-service-aanbieder Predge, zijn een samenwerking aangegaan om datagedreven oplossingen te bieden die bedrijven moeten helpen zich door deze ‘multi-data environments’ te navigeren.

Op 14 maart zullen voestalpine Signaling managing director – CSO Stefan Distlberger en Vice President – Customer Management Richard Lenthall deze oplossingen toelichten in de ProMedia Studios samen met Predge-CEO Simo Pykälistö en Wolfgang Birk, de CTO van de Zweedse firma. Heb je vragen of wil je meepraten met de vier aanwezigen in de studio? Schrijf je dan nu in. De uitzending van een uur is gratis en start om 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Op de hoogte blijven van webinars en meer te weten komen over het organiseren van dergelijke uitzendingen? Klik dan hier

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.