Alphen aan den Rijn

Tekort aan technici NS veroorzaakt storing tussen Alphen en Gouda

R-Net Flirt3 2010-2014 staan in Gouda klaar als trein 8656 naar Alphen aan den Rijn. Rob Dammers

Maandag reden er – op last van NS – aanzienlijk minder treinen tussen Alphen aan den Rijn en Gouda dan gepland. Aanvankelijk werd gedacht dat de treinuitval tot in de namiddag zou duren, maar volgens NS was het probleem toch sneller opgelost dan gedacht. Het gat in het spoorboekje heeft volgens de spoorvervoerder niets te maken met verzakkingen op datzelfde traject, maar blijkt vooral een kwestie van een tekort aan technici.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

1 reactie op “Tekort aan technici NS veroorzaakt storing tussen Alphen en Gouda”

A C F Sierts|05.07.23|13:07

Het is veel simpeler: elke algemeen directeur van elk bedrijf is & blijft te allen tijde volledig verantwoordelijk voor alles. Je dienstverlening afschalen of uitzetten door ‘wat-dan-ook’ is per definitie een falen van de directie. Dan had je maar eerder (personele/whatever) maatregelen moeten nemen. Slechts *ZEER* extreem weer, overstromingen, aardbevingen & aardverschuivingen, brand, bommeldingen, geweld, oproer, terreur & oorlog kunnen als valide excuus dienen. Voor de rest: doe je werk.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.