Traxx-locomotief NS tussen Eindhoven en Den Haag, foto: NS

‘Prestaties op hsl verslechteren door introductie nieuwe treindiensten’

Foto: NS

De introductie van twee nieuwe treindiensten op de HSL-Zuid kunnen vanaf april dit jaar voor zorgen dat de prestaties op de spoorlijn verslechteren. Dat blijkt uit een studie die Railistics en Triple Bridge in opdracht van ProRail en NS hebben uitgevoerd. Om de prestaties op de hogesnelheidslijn te verbeteren, is volgens de onderzoekers een systeemsprong nodig.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “‘Prestaties op hsl verslechteren door introductie nieuwe treindiensten’”

Marc Busio|29.03.18|10:34

Dit bericht laat aan duidelijkheid niets te wensen over: er bestaat geen enkel vertrouwen in de nieuwe dienstregeling voor de Beneluxtrein over de HSL die 8 april a.s. zal ingaan. Niet bij de professionals, maar ook niet bij de reizigers. De onbetrouwbaarheid die de ICD de afgelopen jaren heeft laten zien zal zich alleen maar in versterkte mate gaan manifesteren bij Beneluxtrein. Ik hoor ze aan de andere kant van de grens al lachen als het Fyra-debacle zich weer gaat herhalen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Prestaties op hsl verslechteren door introductie nieuwe treindiensten’ | SpoorPro.nl
Traxx-locomotief NS tussen Eindhoven en Den Haag, foto: NS

‘Prestaties op hsl verslechteren door introductie nieuwe treindiensten’

Foto: NS

De introductie van twee nieuwe treindiensten op de HSL-Zuid kunnen vanaf april dit jaar voor zorgen dat de prestaties op de spoorlijn verslechteren. Dat blijkt uit een studie die Railistics en Triple Bridge in opdracht van ProRail en NS hebben uitgevoerd. Om de prestaties op de hogesnelheidslijn te verbeteren, is volgens de onderzoekers een systeemsprong nodig.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “‘Prestaties op hsl verslechteren door introductie nieuwe treindiensten’”

Marc Busio|29.03.18|10:34

Dit bericht laat aan duidelijkheid niets te wensen over: er bestaat geen enkel vertrouwen in de nieuwe dienstregeling voor de Beneluxtrein over de HSL die 8 april a.s. zal ingaan. Niet bij de professionals, maar ook niet bij de reizigers. De onbetrouwbaarheid die de ICD de afgelopen jaren heeft laten zien zal zich alleen maar in versterkte mate gaan manifesteren bij Beneluxtrein. Ik hoor ze aan de andere kant van de grens al lachen als het Fyra-debacle zich weer gaat herhalen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.