Carla Molenaar, regiodirecteur Movares

Carla Molenaar nieuwe regiodirecteur Movares

Carla Molenaar (49) is met ingang van 1 maart 2016 benoemd tot regiodirecteur Movares Noordwest. Carla Molenaar werkte de afgelopen jaren bij het ingenieursbureau als manager Gebouwinstallaties en senior accountmanager Rijkswaterstaat. Daarvoor begeleidde zij de renovatie van het kantoorpand van Movares en de transitie naar ‘Het nieuwe Werken’.

Carla Molenaar gaat leiding geven aan het team adviseurs en projectmanagers van Movares in Amsterdam. Het bedrijf is deze regio onder andere actief op het gebied van stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, light rail, mobiliteit en duurzaamheid. Molenaar: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en draag samen met het team van professionals graag bij aan de verdere stedelijke en infrastructurele ontwikkeling van de regio Noordwest.”

Infrastructurele ontwikkeling

Movares is betrokken bij tal van opdrachten zoals advisering op het gebied van assetmanagement, de provinciale OV Visie 2040, de Noord/Zuidlijn, de renovatie van de metrostations in Amsterdam Bijlmer, contractmanagement bij diverse provinciale wegen projecten en het ontwerpen van het tracé van HOV Hilversum.

Het regiokantoor Movares Noordwest is een van de vier regiokantoren van Movares in Nederland. De overige zijn Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Carla Molenaar nieuwe regiodirecteur Movares”

Jessica de Groot|03.03.16|13:15

Gefeliciteerd Carla met deze mooie uitdaging!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.