spooronderhoud, werkzaamheden

Robert Oosterhof aangesteld als nieuwe directeur RailAlert

Robert Oosterhof is sinds 1 december de nieuwe directeur van Stichting RailAlert. Hij volgt daarmee Piet Breedijk op. Oosterhof is nu nog bij ProRail werkzaam als Manager Bouwmanagement bij spoorbeheerder ProRail. Hij is benoemd voor een periode van vier jaar.

Het bestuur van Stichting RailAlert zegt in Oosterhof “een goede opvolger gevonden om RailAlert verder uit te bouwen als veiligheidsplatform voor de Railinfrabranche”. Om dit mogelijk te maken wordt het bureau van RailAlert uitgebreid van vier naar zes personen.

Veiligheid

Binnen de stichting werken opdrachtgevers en opdrachtnemers samen aan het verbeteren van de arbeidsveiligheid bij de aanleg en het beheer van de railinfrastructuur, zowel op als nabij het spoor. Piet Breedijk neemt op 17 december officieel afscheid van RailAlert.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.