Siemens, hoofdkantoor, München, Duitsland

Siemens automatiseert metrolijn in Hongkong

Der Name Siemens steht seit mehr als 160 Jahren für technische Leistungsfähigkeit, Innovation, Qualität, Zuverlässigkeit und Internationalität. Mit der Bündelung der Unternehmensaktivitäten in die drei Sektoren Industry, Energy und Healthcare haben wir rechtzeitig die Weichen dafür gestellt, profitables und nachhaltiges Wachstum zu erreichen. Dieses Foto zeigt das „Palais Ludwig Ferdinand“ am Wittelsbacherplatz nach der Renovierung […]Siemens heeft een opdracht binnen gehaald voor het automatiseren van de 47 kilometer lange East Rail metrolijn in Hongkong. Het contract is ter waarde van 80 miljoen euro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.