Studenten TU Delft gaan opnieuw voor goud bij hyperloop-competitie

Team Delft Hyperloop 2019

Dag en nacht bouwen de veertig studenten van het Hyperloop-team van de Technische Universiteit Delft op dit moment aan hun Atlas 02. Met dit geavanceerde voertuig mogen ze deze zomer meedoen aan de internationale SpaceX Hyperloop Pod Competition in Californië. Doordat ze binnenkort beschikken over een speciale testbaan op het terrein van Voestalpine Railpro, verwachten ze hun wedstrijdkansen te verhogen. “Met die testbaan hopen we een eerste kleine stap te zetten richting de realisatie van hyperloop”, aldus teamcaptain Rieneke van Noort. Voorafgaand aan de uitreiking van de Innovation Awards dinsdagavond tijdens RailTech Europe gaf ze tekst en uitleg.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Studenten TU Delft gaan opnieuw voor goud bij hyperloop-competitie | SpoorPro.nl

Studenten TU Delft gaan opnieuw voor goud bij hyperloop-competitie

Team Delft Hyperloop 2019

Dag en nacht bouwen de veertig studenten van het Hyperloop-team van de Technische Universiteit Delft op dit moment aan hun Atlas 02. Met dit geavanceerde voertuig mogen ze deze zomer meedoen aan de internationale SpaceX Hyperloop Pod Competition in Californië. Doordat ze binnenkort beschikken over een speciale testbaan op het terrein van Voestalpine Railpro, verwachten ze hun wedstrijdkansen te verhogen. “Met die testbaan hopen we een eerste kleine stap te zetten richting de realisatie van hyperloop”, aldus teamcaptain Rieneke van Noort. Voorafgaand aan de uitreiking van de Innovation Awards dinsdagavond tijdens RailTech Europe gaf ze tekst en uitleg.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.