Arcadis, Young Innovation Award

Maak kans op een Innovation Award tijdens RailTech Europe

Bedrijven met een innovatieve, duurzame of vindingrijke oplossing die ervoor zorgt dat de prestaties van het spoor en/of de reizigerservaring verbeteren, maken op maandag 26 maart kans om een Innovation Award te winnen. Innovaties kunnen tot 25 februari worden ingezonden. De Innovation Awards maken onderdeel uit van het internationale spoorevenement RailTech Europe.

De prijs heeft als doel om innovaties in de spoorsector te stimuleren en om de prestaties, veiligheid, capaciteit en reizigerscomfort van het spoor op een hoger niveau te brengen. De inzendingen worden door een internationale jury van experts uit de railsector beoordeeld. RailTech Europe vindt van 26 tot en met 28 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Categorieën

Innovaties in de spoorsector zijn altijd een belangrijke pijler geweest voor RailTech Europe. De RailTech Europe 2019 Innovation Awards worden gepresenteerd in zeven categorieën, namelijk infrastructuur, rollend materieel, IT, openbaar vervoer, spoorgoederenvervoer, Start-Up Award en een branche-award. Ieder bedrijf kan maximaal twee innovaties insturen.

Er staat nog veel meer op het programma behalve de uitreiking van de Innovation Awards. Bezoekers kunnen zich tijdens RailTech Europe ook laten informeren over de laatste technologische ontwikkelingen op de uitgebreide beursvloer, deelnemen aan een internationale railconferentie, de Rail Carrière Dag en het Startup Festival, een bezoek brengen aan het Freight and Terminal Forum en ruim zestig spoorworkshops bijwonen. Organisator ProMedia Group verwacht dit jaar meer dan 10.000 bezoekers en ruim 150 exposanten.

Ben jij een bedrijf met een interessante innovatie voor het spoor? Dien dan hier jouw oplossing in voor 25 februari.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.