Start aanleg ondergrondse leidingkokers emplacement Maasvlakte Zuid

Ondertekening overeenkomst Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra Nederland
Ondertekening van de overeenkomst tussen Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra Nederland met vlnr: Joost de Jong (Manager Commercie BAM Infra), Eric van Avendonk (regiodirecteur BAM Infra); Egbert van der Wal (executive manager Havenbedrijf) en Bekir Calim (programma manager Havenbedrijf). Ries van Wendel de Joode/HBR

Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra hebben een overeenkomst voor de aanleg van de ondergrondse leidingkokers ondertekend. Die zorgen ervoor dat de leidingen die nodig zijn voor nieuwe projecten van de energietransitie op eenvoudige wijze onder het nog te bouwen spooremplacement kunnen worden aangelegd. Bij de aanleg van het nieuwe spoorknooppunt ontstaan meerdere kruisingen met deze leidingstrook

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Start aanleg ondergrondse leidingkokers emplacement Maasvlakte Zuid | SpoorPro.nl

Start aanleg ondergrondse leidingkokers emplacement Maasvlakte Zuid

Ondertekening overeenkomst Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra Nederland
Ondertekening van de overeenkomst tussen Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra Nederland met vlnr: Joost de Jong (Manager Commercie BAM Infra), Eric van Avendonk (regiodirecteur BAM Infra); Egbert van der Wal (executive manager Havenbedrijf) en Bekir Calim (programma manager Havenbedrijf). Ries van Wendel de Joode/HBR

Havenbedrijf Rotterdam en BAM Infra hebben een overeenkomst voor de aanleg van de ondergrondse leidingkokers ondertekend. Die zorgen ervoor dat de leidingen die nodig zijn voor nieuwe projecten van de energietransitie op eenvoudige wijze onder het nog te bouwen spooremplacement kunnen worden aangelegd. Bij de aanleg van het nieuwe spoorknooppunt ontstaan meerdere kruisingen met deze leidingstrook

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.