Directeur Hans-Willem Vroon van RailGood

Spoorgoederenvervoerders: aanpak infra Havenspoorlijn vraagt daadkracht

Op de Havenspoorlijn in Rotterdam komt het regelmatig voor dat goederentreinen niet kunnen rijden, omdat er onverwachte reparaties aan het spoor nodig zijn. Ook dinsdag ging het weer mis en moesten met spoed wissels worden gerepareerd. Spoorgoederenvervoerders zijn het zat en willen dat ProRail haast maakt met het project Infra op Orde en dat er een nieuwe aanpak komt voor het spooronderhoud.

In een videoreportage in de Rotterdamse haven vertellen directeur Hans-Willem Vroon van RailGood en operationeel directeur Pieter Hazejager over de stremmingen van het treinverkeer waar zij regelmatig mee te maken hebben en geven hun visie op de aanpak van het spooronderhoud in de haven.

Bekijk hier de videoreportage:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.