Spoorwegovergang waar 21-jarige man omkwam stond op punt afgesloten te worden

De onbewaakte spoorwegovergang bij het Twentse dorp Zenderen, waar een 21-jarige man om het leven kwam. (Foto: Google maps)

De onbewaakte spoorwegovergang bij het Twentse dorp Zenderen waar zondag een 21-jarige bestuurder van een bestelbusje om het leven kwam, stond op het punt om afgesloten te worden voor gemotoriseerd verkeer. ProRail verwacht de spoorwegovergang “op hele korte termijn” af te sluiten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Spoorwegovergang waar 21-jarige man omkwam stond op punt afgesloten te worden”

kees boer|10.03.21|11:10

Er is ook nonchalance bij de weggebruikers zelf helaas,zo zag ik kortgeleden in Baarn een moeder met jong kind die op hun dooie akkertje de overweg overstaken toen de bomen omlaag gingen;nou het liet zich raden,een voorbijrazande intercity scheerde vlak langs hun recht voor mijn ogen !

Marc Busio|11.03.21|11:44

Als ik de berichtgeving in mijn krant (BN/DeStem) moet geloven betrof het slachtoffer hier een bezorger van een Spare Rib Express die was ingeschakeld om een maaltijd te bezorgen bij de bewaker van deze overweg. Deze spoorwegovergang zou behoren tot een select groepje gevaarlijke overwegen dat tussen 6 u. ’s ochtends en 10 u. ’s avonds wordt bewaakt in opdracht van ProRail. Om dat vol te kunnen houden regelt zijn werkgever dus blijkbaar een warme maaltijd, dit keer met fatale gevolgen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoorwegovergang waar 21-jarige man omkwam stond op punt afgesloten te worden | SpoorPro.nl

Spoorwegovergang waar 21-jarige man omkwam stond op punt afgesloten te worden

De onbewaakte spoorwegovergang bij het Twentse dorp Zenderen, waar een 21-jarige man om het leven kwam. (Foto: Google maps)

De onbewaakte spoorwegovergang bij het Twentse dorp Zenderen waar zondag een 21-jarige bestuurder van een bestelbusje om het leven kwam, stond op het punt om afgesloten te worden voor gemotoriseerd verkeer. ProRail verwacht de spoorwegovergang “op hele korte termijn” af te sluiten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

2 reacties op “Spoorwegovergang waar 21-jarige man omkwam stond op punt afgesloten te worden”

kees boer|10.03.21|11:10

Er is ook nonchalance bij de weggebruikers zelf helaas,zo zag ik kortgeleden in Baarn een moeder met jong kind die op hun dooie akkertje de overweg overstaken toen de bomen omlaag gingen;nou het liet zich raden,een voorbijrazande intercity scheerde vlak langs hun recht voor mijn ogen !

Marc Busio|11.03.21|11:44

Als ik de berichtgeving in mijn krant (BN/DeStem) moet geloven betrof het slachtoffer hier een bezorger van een Spare Rib Express die was ingeschakeld om een maaltijd te bezorgen bij de bewaker van deze overweg. Deze spoorwegovergang zou behoren tot een select groepje gevaarlijke overwegen dat tussen 6 u. ’s ochtends en 10 u. ’s avonds wordt bewaakt in opdracht van ProRail. Om dat vol te kunnen houden regelt zijn werkgever dus blijkbaar een warme maaltijd, dit keer met fatale gevolgen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.