station Dordrecht Zuid

Gerenoveerd station Dordrecht Zuid nog niet ‘in de lift’

Voor de liften op Dordrecht Zuid stond en lange tijd hekken. Die zijn nu weg, want de liften doen het eindelijk. Creative Commons/Fantaglobe11

Op 10 juli van dit jaar werd het fiks gerenoveerde station Dordrecht Zuid officieel en feestelijk heropend. Het station moest na de renovatie een stuk toegankelijker zijn voor mensen in een rolstoel of met een kinderwagen. Maar al tijdens de opening gaven de twee nieuwe liften er de brui aan. En juist die zijn van groot belang voor mensen in een rolstoel of met een kinderwagen. Omdat ProRail – en dan met name de liftproducent het probleem maar niet onder controle kreeg zijn beide liften nu maar buiten werking gesteld.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Gerenoveerd station Dordrecht Zuid nog niet ‘in de lift’”

asierts|16.10.23|17:20

Lachwekkend. Ronduit lachwekkend. Wat voor leverancier ben je dan ?

A C F Sierts|16.10.23|17:31

Vroeger hadden we het programma ‘Ook Dat Nog’. Tegenwoordig hebben we SpoorPro, voor allle hardnekkige sectorale incompetentie en dagelijkse vervoershorror. Het begint zolangzamerhand echt proestend-lachwekkende Sovjeteconomievormen aan te nemen. En net als daar ligt er ook hier niemand bij het Ministerie van wakker. Liften gaan nu eenmaal kapot, net als wissels, treinen, computers etc etc…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gerenoveerd station Dordrecht Zuid nog niet ‘in de lift’ | SpoorPro.nl
station Dordrecht Zuid

Gerenoveerd station Dordrecht Zuid nog niet ‘in de lift’

Voor de liften op Dordrecht Zuid stond en lange tijd hekken. Die zijn nu weg, want de liften doen het eindelijk. Creative Commons/Fantaglobe11

Op 10 juli van dit jaar werd het fiks gerenoveerde station Dordrecht Zuid officieel en feestelijk heropend. Het station moest na de renovatie een stuk toegankelijker zijn voor mensen in een rolstoel of met een kinderwagen. Maar al tijdens de opening gaven de twee nieuwe liften er de brui aan. En juist die zijn van groot belang voor mensen in een rolstoel of met een kinderwagen. Omdat ProRail – en dan met name de liftproducent het probleem maar niet onder controle kreeg zijn beide liften nu maar buiten werking gesteld.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Gerenoveerd station Dordrecht Zuid nog niet ‘in de lift’”

asierts|16.10.23|17:20

Lachwekkend. Ronduit lachwekkend. Wat voor leverancier ben je dan ?

A C F Sierts|16.10.23|17:31

Vroeger hadden we het programma ‘Ook Dat Nog’. Tegenwoordig hebben we SpoorPro, voor allle hardnekkige sectorale incompetentie en dagelijkse vervoershorror. Het begint zolangzamerhand echt proestend-lachwekkende Sovjeteconomievormen aan te nemen. En net als daar ligt er ook hier niemand bij het Ministerie van wakker. Liften gaan nu eenmaal kapot, net als wissels, treinen, computers etc etc…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.