Friezen willen station Thialf open bij evenementen

Heerenveen IJsstadion
De halte Heerenveen IJsstadion ligt er al sinds 2015 verlaten bij. TUFOWKTM/Creative Commons

ChristenUnie-Kamerlid Stieneke van der Graaf stuurt met vragen aan staatssecretaris Vivianne Heijnen aan op de heringebruikname van de halte Heerenveen IJsstadion, ook wel halte Thialf genoemd. Dit plan komt niet uit haar koker, maar uit die van haar collega’s in de Friese provincie, de Statenfracties van de ChristenUnie en de PvdA. Zij voerden afgelopen weekend tijdens het WK Afstanden actie in het Thialf, ten faveure van een nieuwe ingebruikname van het station bij evenementen. De provinciale ChristenUnie (CU) weet zich in deze al vele jaren bestaande wens gesteund door de PvdA-fractie.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Friezen willen station Thialf open bij evenementen | SpoorPro.nl

Friezen willen station Thialf open bij evenementen

Heerenveen IJsstadion
De halte Heerenveen IJsstadion ligt er al sinds 2015 verlaten bij. TUFOWKTM/Creative Commons

ChristenUnie-Kamerlid Stieneke van der Graaf stuurt met vragen aan staatssecretaris Vivianne Heijnen aan op de heringebruikname van de halte Heerenveen IJsstadion, ook wel halte Thialf genoemd. Dit plan komt niet uit haar koker, maar uit die van haar collega’s in de Friese provincie, de Statenfracties van de ChristenUnie en de PvdA. Zij voerden afgelopen weekend tijdens het WK Afstanden actie in het Thialf, ten faveure van een nieuwe ingebruikname van het station bij evenementen. De provinciale ChristenUnie (CU) weet zich in deze al vele jaren bestaande wens gesteund door de PvdA-fractie.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.