Laatste tickets verkrijgbaar voor SpoorPro Seminar Datagedreven Monitoring

Afkomstig van website Jaarbeurs Jaarbeurs Utrecht

Morgen, op dinsdag 4 oktober, organiseert SpoorPro weer een interessant seminar. Het thema tijdens deze dag is Datagedreven Monitoring van het spoorvervoer. Er zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor deze kennisgedreven middag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Processen in de spoorbranche zijn van oudsher gericht op langzaam veranderende assets: treinen en infrastructuur die tientallen jaren mee gaan. Nu software en data steeds meer hun intrede doen, rijst de vraag: hoe zorg je ervoor dat de spoor assets optimaal profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen en toch veilig blijven. En hoe zorg je ervoor dat gegevens op de juiste manier gebruikt worden om processen te verbeteren?

Tijdens het seminar komt u in contact met sprekers zoals Thymo van den Brug, Manager Vernieuwing Asset Ontwikkeling bij ProRail, Jean Keultjes, IT Manager bij NS Stations en afgevaardigden van onder meer RET en Ricardo.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen morgen, dinsdag 4 oktober, op het SpoorPro Seminar Datagedreven Monitoring van het Spoorvervoer in Jaarbeurs, Utrecht.

Lees ook:

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.