Experts van Ricardo Certification voeren proeven uit met de remvoering van de VIRM 2/3-dubbeldekkers van NS

Registratie SpoorPro Seminar Datagedreven Monitoring van het Spoorvervoer geopend

Afbeelding: Ricardo Rail

Op 4 oktober organiseren wij het SpoorPro Seminar Datagedreven Monitoring van het spoorvervoer. De registratie voor dit seminar is vanaf vandaag geopend. Wilt u meepraten over Datagedreven Monitoring van het Spoorvervoer of bent u benieuwd naar nieuwe inzichten? Registreer dan nu hier om gebruik te maken van de early bird-korting. U kunt zich dan registreren met 50 euro korting.

Processen in de spoorbranche zijn van oudsher gericht op langzaam veranderende assets: treinen en infrastructuur die tientallen jaren mee gaan. Nu software en data steeds meer hun intrede doen, rijst de vraag: hoe zorg je ervoor dat de spoor assets optimaal profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen en toch veilig blijven. En hoe zorg je ervoor dat gegevens op de juiste manier gebruikt worden om processen te verbeteren?

Tijdens het seminar komt u in contact met sprekers zoals Thymo van den Brug, Manager Vernieuwing Asset Ontwikkeling bij ProRail, Jean Keultjes, IT Manager bij NS Stations en afgevaardigden van onder meer RET en Ricardo.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op 4 oktober op het SpoorPro Seminar Datagedreven Monitoring van het Spoorvervoer in Jaarbeurs, Utrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.