Trein Belgium

RailTech Belgium 2023 komt eraan: Ben jij er ook bij?

Foto: Pimvantend / Wikimedia CommonsPimvantend / Wikimedia Commons

SpoorPro-partnersite RailTech.com introduceert volgend jaar een nieuw concept: RailTech Belgium 2023. Dit tweedaagse evenement bestaat uit een avond om te netwerken, een pop-up beurs, workshops en een congres. De eerste editie van dit evenement vindt plaats in Brussel op 6 en 7 juni.

Op RailTech Belgium 2023 brengen we de internationale spoorsector in contact met railprofessionals in België, een belangrijke schakel in het internationale treinverkeer. Met naar schatting tweeduizend aanwezigen biedt het evenement uitstekende mogelijkheden om te netwerken en contacten te leggen. De locatie in Brussel, het hart van Europa, biedt bovendien het voordeel van korte lijntjes met de belangrijkste beleidsbepalers.

Klik hier voor meer informatie over het programma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.