screenshot commercieel directeur Mark de Vries van Voestalpine Railpro InnoTrans 2018

Video: ‘Voestalpine Railway systems biedt systeemoplossingen’

Bron: screenshot

Voestalpine heeft de laatste tijd gewerkt aan een betere marktpositie. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor de spoorinfrastructuur zoals wissels, spoorstaven en aanvullende diensten, gaat zich richten op het gehele spoorsysteem. Hierdoor verwacht Voestalpine een betere functionaliteit van het spoor te bieden. Met een stand op spoorbeurs InnoTrans 2018 maakte de onderneming de nieuwe branding officieel bekend.

De Nederlandse spoortak van het bedrijf, Voestalpine Railpro, stond vorige week met het moederbedrijf op InnoTrans in Berlijn. Mark de Vries is commercieel directeur van Voestalpine Railpro. “Voestalpine is binnen de spoorsector vooral bekend van wissels en spoorstaven, maar hier tonen we ons nieuwe imago,” legt hij uit. “We noemen het Voestalpine Railway Systems.”

Railway Systems

Dat houdt in dat alle individuele bedrijven van Voestalpine wereldwijd, die in de spoorwegen actief zijn, voortaan onder éen tak te vinden zijn: Railway Systems. “We richten ons al lang niet meer op alleen producten, maar op de gehele baaninfrastructuur.” Deze wijzigingen zijn een reactie op de vraag uit de spoorsector, zegt De Vries. “We merken dat er steeds meer behoefte is aan beschikbaar spoor dat optimaal functioneert tijdens de levensduur en lage kosten heeft.”

Klanten van Voestalpine plukken hier de vruchten van, volgens De Vries. “We kijken naar de totale functionaliteit van het systeem. Daardoor kunnen we betere oplossingen bieden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de producten samen werken zoals de beheerder het verwacht? Zo kunnen we actief bijdragen aan een hogere beschikbaarheid en lagere totale kosten van het spoor.”

Bekijk de video hier:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Carlijn Kruidhof

Carlijn Kruidhof is redacteur bij SpoorPro, RailTech en RailFreight. Ze schrijft ook voor de andere vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.