Nieuwe ERTMS-manager bij ProRail

Willem de Goeij is sinds donderdag 19 mei aangetreden als interim programmamanager ERTMS bij ProRail. De Goeij vervangt tijdelijk de werkzaamheden van Michiel Vijverberg, die onlangs zijn overstap maakte naar de RET.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

1 reactie op “Nieuwe ERTMS-manager bij ProRail”

Marc Busio|21.05.22|11:21

Volgens het woordenboek betekent ‘interim’ al ’tijdelijk’ en dus presenteert ProRail hier een tijdelijke tijdelijke programmamanager. Dat draagt niet echt bij aan het vertrouwen in een goede afloop van het twijfelachtige ‘ERTMS-avontuur’ en erg groot was dat al niet. Na de HSL-Zuid en Betuweroute heeft het er alle schijn van dat dit het volgende miljardendebacle in de spoorwegbouw gaat worden. En dan zijn waterstoftreinen en hyperloops niet meer voldoende om daar de aandacht van af te leiden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe ERTMS-manager bij ProRail | SpoorPro.nl

Nieuwe ERTMS-manager bij ProRail

Willem de Goeij is sinds donderdag 19 mei aangetreden als interim programmamanager ERTMS bij ProRail. De Goeij vervangt tijdelijk de werkzaamheden van Michiel Vijverberg, die onlangs zijn overstap maakte naar de RET.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

1 reactie op “Nieuwe ERTMS-manager bij ProRail”

Marc Busio|21.05.22|11:21

Volgens het woordenboek betekent ‘interim’ al ’tijdelijk’ en dus presenteert ProRail hier een tijdelijke tijdelijke programmamanager. Dat draagt niet echt bij aan het vertrouwen in een goede afloop van het twijfelachtige ‘ERTMS-avontuur’ en erg groot was dat al niet. Na de HSL-Zuid en Betuweroute heeft het er alle schijn van dat dit het volgende miljardendebacle in de spoorwegbouw gaat worden. En dan zijn waterstoftreinen en hyperloops niet meer voldoende om daar de aandacht van af te leiden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.