Aantal studenten hbo-minor Railtechniek neemt toe

Het aantal hbo-studenten dat de hbo-minor Railtechniek aan de Hogeschool Utrecht volgt, is opnieuw toegenomen. Dit studiejaar zijn er dertig studenten gestart met de minor die dit jaar vijf jaar bestaat. Spoorbeheerder ProRail is sinds de start betrokken bij dit studie-onderdeel. De minor Railtechniek valt onder de Rail Academy, die studenten voorbereidt om in de spoorsector aan de slag te gaan.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Aantal studenten hbo-minor Railtechniek neemt toe”

Irene van Dam|25.09.16|12:52

De minor Railtechniek is een mooi initiatief! Naast het leveren van PBM’s verzorgt Strukton Rail ook colleges en excursies en draagt het bij aan het curriculum. Zo bereiden we jonge mensen voor op hun bijdrage aan veilig, beschikbaar en betrouwbaar spoorvervoer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aantal studenten hbo-minor Railtechniek neemt toe | SpoorPro.nl

Aantal studenten hbo-minor Railtechniek neemt toe

Het aantal hbo-studenten dat de hbo-minor Railtechniek aan de Hogeschool Utrecht volgt, is opnieuw toegenomen. Dit studiejaar zijn er dertig studenten gestart met de minor die dit jaar vijf jaar bestaat. Spoorbeheerder ProRail is sinds de start betrokken bij dit studie-onderdeel. De minor Railtechniek valt onder de Rail Academy, die studenten voorbereidt om in de spoorsector aan de slag te gaan.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Aantal studenten hbo-minor Railtechniek neemt toe”

Irene van Dam|25.09.16|12:52

De minor Railtechniek is een mooi initiatief! Naast het leveren van PBM’s verzorgt Strukton Rail ook colleges en excursies en draagt het bij aan het curriculum. Zo bereiden we jonge mensen voor op hun bijdrage aan veilig, beschikbaar en betrouwbaar spoorvervoer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.