Machinist, Rotterdam Rail Feeding

Consolid Rail mag ook komende vijf jaar machinisten leveren

Consolid Rail is voor een periode van vijf jaar gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Deze certificatie geeft Consolid Rail het recht om personeel met veiligheidsfuncties te leveren aan spoorvervoerders in Nederland. Bij de hercertificeringsaudit door Inspectie Leefomgeving en Transport heeft de nadruk gelegen op het veiligheidsbeheerssysteem, kennis, kunde en geschiktheid.

Het veiligheidsbeheerssysteem van Consolid is nu volledig geïntegreerd met het kwaliteitshandboek, waardoor het totaal voldoet aan de ISO 9001 norm en aan de norm om als erkend personeelssteller gecertificeerd te worden.

Audit

Jaarlijks volgt er vanuit de Inspectie Leefomgeving en Transport handhaving Rail team een audit met de controles op de handhaving van de wet.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.