Spooronderhoud, werkzaamheden, Dura Vermeer

Dura Vermeer Railinfra behaalt niveau 3 van Veiligheidsladder

Dura Vermeer Railinfra heeft niveau 3 van de Veiligheidsladder behaald. De Veiligheidsladder is een instrument dat door ProRail is geïntroduceerd om veilig werken op het spoor te stimuleren. De Veiligheidsladder verdeelt het veiligheidsbewustzijn en het veiligheidsgedrag over vijf treden.

Hoe meer verantwoordelijkheid, reflectie en investeringen in veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel zijn van de organisatie, hoe hoger de score. Het certificaat op niveau 3 geeft recht op 5 procent fictieve korting bij aanbestedingen van ProRail.

Veiligheidsbewustzijn

Het afgelopen jaar heeft Dura Vermeer Railinfra grote stappen gemaakt in het verbeteren van veiligheidsbewustzijn. Het spoorbedrijf van bouwconcern Dura Vermeer heeft geïnvesteerd in een veilige werkomgeving met de inzet van een veiligheidscampagne en een bijdrage aan de ontwikkeling van een Dura Vermeer veiligheidsapp voor de smartphone.

Dura Vermeer Railinfra gaat het komende jaar verder met acties om het veiligheidsgedrag blijvend te stimuleren en door te groeien naar niveau 4 van de Veiligheidsladder.

U las zojuist één van uw gratis premium artikelen

Uw abonnement helpt onze journalisten bij het zoeken naar de waarheid in de spoorsector.

Onbeperkt lezen? Stap nu in en profiteer van de introductieaanbieding ‘eerste maand gratis.

start 1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.