Alpha Trains in zee met Alstom voor onderhoud van locomotieven in Nederland en België

Alstom heeft een achtjarig onderhoudscontract getekend met de Alpha Trains Group voor werk aan 70 locomotieven verspreid over de locaties Rotterdam, Brugge en Antwerpen. Met het contract wordt de in oktober 2021 gestarte samenwerking voor 50 locomotieven uitgebreid.

Het onderhoudscontract geldt voor de vestigingen van Benelux Services, die in de genoemde steden gevestigd zijn. “Wij zijn blij dat we een raamcontract hebben gesloten met Alstom Benelux en Alstom Duitsland voor het full-service onderhoud van locomotieven”, laat Fernando Pérez, Managing Director van de Locomotives Division van Alpha Trains, donderdag weten in een reactie.

Leasing- en beheermaatschappij Alpha Trains werkt met een groot aantal versies van de TRAXX-locomotief, te weten de BR 145, BR 185.1, BR 182.2, BR 186 en de E 483. In Nederland en België is de TRAXX BR 186 beschikbaar.

Naast TRAXX-locomotieven heeft Alpha Trains ook de beschikking over exemplaren van Siemens, Vossloh, Stadler en EMD. De totale vloot bestaat uit 440 voertuigen. Daarnaast heeft het verhuurbedrijf de beschikking over 490 treinstellen, waaronder de Alstom Coradia Lint.

Lees verder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Alpha Trains in zee met Alstom voor onderhoud van locomotieven in Nederland en België | SpoorPro.nl

Alpha Trains in zee met Alstom voor onderhoud van locomotieven in Nederland en België

Alstom heeft een achtjarig onderhoudscontract getekend met de Alpha Trains Group voor werk aan 70 locomotieven verspreid over de locaties Rotterdam, Brugge en Antwerpen. Met het contract wordt de in oktober 2021 gestarte samenwerking voor 50 locomotieven uitgebreid.

Het onderhoudscontract geldt voor de vestigingen van Benelux Services, die in de genoemde steden gevestigd zijn. “Wij zijn blij dat we een raamcontract hebben gesloten met Alstom Benelux en Alstom Duitsland voor het full-service onderhoud van locomotieven”, laat Fernando Pérez, Managing Director van de Locomotives Division van Alpha Trains, donderdag weten in een reactie.

Leasing- en beheermaatschappij Alpha Trains werkt met een groot aantal versies van de TRAXX-locomotief, te weten de BR 145, BR 185.1, BR 182.2, BR 186 en de E 483. In Nederland en België is de TRAXX BR 186 beschikbaar.

Naast TRAXX-locomotieven heeft Alpha Trains ook de beschikking over exemplaren van Siemens, Vossloh, Stadler en EMD. De totale vloot bestaat uit 440 voertuigen. Daarnaast heeft het verhuurbedrijf de beschikking over 490 treinstellen, waaronder de Alstom Coradia Lint.

Lees verder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.