Train Siding-app brengt treinliefhebbers met elkaar in contact

De app Train Siding wordt steeds vaker gebruikt. Van het sociaal netwerk voor treinliefhebbers, is afgelopen maand de versie 2.0 uitgebracht. Via Train Siding kunnen liefhebbers van het spoor met elkaar in contact komen en foto’s, video’s en informatie uitwisselen.

Op Train Siding maken gebruikers een profiel aan, waarna ze foto’s kunnen delen van treinen die ze gespot hebben. Daarnaast is het mogelijk om andere gebruikers, spoorwegbedrijven, merken of musea te volgen, zoals te doen gebruikelijk op bijvoorbeeld Facebook. Tevens kunnen gebruikers op de hoogte blijven van evenementen, beurzen en zaken als rondleidingen en tours.

Eigen marktplaats

Train Siding heeft ook een eigen marktplaats, waar bijvoorbeeld modeltreinen, souvenirs en andere memorabilia verkocht of geruild kunnen worden. Tevens vind je op het platform instructievideo’s voor het bouwen van modeltreinen. De vloertaal van de app is Engel. Train Siding is te vinden in de app-stores van Apple en Google.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.