Herman van der Horst, divisiedirecteur divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra bij Movares

Herman van der Horst nieuwe divisiedirecteur Movares

Herman van der Horst wordt de nieuwe divisiedirecteur Ruimte, Mobiliteit en Infra bij ingenieursbureau voor het spoor Movares. Hij volgt op 1 april Frits Verhees op die zijn carrière vervolgt bij adviesbureau AT Osborne.

Herman van der Horst (55) werkt sinds 1985 voor Movares en is momenteel actief als businessmanager voor  ProRail en de aannemers. De divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra houdt zich onder andere bezig met spoorwegtechniek.

Vertrek directeur

Frits Verhees (51) vertrekt per 1 april naar AT Osborne. Hij heeft anderhalf jaar voor Movares gewerkt. In zijn nieuwe functie zal hij advies- en managementdiensten verder ontwikkelen en verlenen. Dit gaat hij combinatie met zijn onderwijs- en onderzoeksactiviteiten aan de Rijksuniversiteit Groningen doen. De directie van Movares betreurt het vertrek van Frits Verhees, maar bedankt hem voor zijn grote inzet voor het bedrijf en wenst hem veel succes in zijn nieuwe baan.

Movares kent twee divisies: Ruimte, Mobiliteit en Infra en de divisie Rail. De divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra bestaat uit de afdelingen Infrastructuur en Planontwikkeling en Bouwprocessen. Ook de vier regiokantoren van Movares in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem maken onderdeel uit van deze divisie.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.