BAM Infra elektrische hoogwerker

Win gratis ticket voor het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’

De branche moet afwegingen maken op basis van risico’s die nachtwerk met zich meebrengen. Foto ter illustratie. BAM Infra Nederland

Wil je meer weten over ‘elektrisch werken aan het spoor’? Over ‘netcapaciteit op de bouwplaats en alternatieve vormen van energoevoorziening’ en ‘de Return on investment van elektrisch materieel’? Kom dan naar het SpoorPro Seminar op 13 december in Amersfoort. Wil je kans maken op een gratis ticket, download dan nu ons magazine over ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

Het ministerie van IenW, Rijkswaterstaat en ProRail werken samen aan de uitvoering van het programma Schoon en Emissieloos Bouwen, vanuit de ambitie om in 2030 klimaatneutraal en circulair te werken. Emissieloos werken is daarvoor een belangrijke bouwsteen. Hoe wil ProRail hier -samen met de sector- invulling aan geven? En hoe zorgen we voor voldoende netcapaciteit op de bouwplaats?

Dat is nogal een uitdaging waar de sector voor staat. Eerst en vooral gaat het dan over stroomvoorziening op de bouwplaats. Daarover komen Netbeheer Nederland, Greener Power Solutions en Aggreko Nederland u van alles vertellen. Daarna zullen we het ook hebben over de ‘return on investment op elektrisch materieel’. Oók heel belangrijk.

Om u alvast warm te maken hebben we een magazine gemaakt, specifiek over deze onderwerpen. Dit magazine kunt u hier gratis downloaden. Door het magazine binnen te halen maakt u tegelijkertijd en zonder dat u er verder iets voor hoeft te doen kans op een gratis ticket voor het SpoorPro Seminar. Zorg er wel voor dat u het magazine download vóór woensdag 8 november 23.59 uur, want donderdag gaat de redactie van SpoorPro het gratis ticket verloten. Als u de gelukkige winnaar bent van het ticket, krijgt u automatisch bericht.

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.