Eindejaarsmagazine SpoorPro

Eindejaarsmagazine: top spoorsector over obstakels op weg naar succes

2021 was een jaar van uitdagingen. Een jaar waarin deels door corona hybride werken het nieuwe normaal werd. En bijeenkomsten en netwerken toch vooral online plaatsvonden. Deze uitdagingen vragen een ander type leiderschap. De redactie van SpoorPro interviewde vijf topmanagers over hoe zij invulling geven aan deze uitdagingen. Deze interviews zijn gebundeld in een gratis magazine.

Waar collega’s normaal gesproken samenkomen op de werkvloer, vergaderruimtes en een praatje maken bij het koffieapparaat gebeurt nu veel op afstand. Het is de uitdaging om iedereen betrokken en gezond te houden en als manager te zorgen dat niemand ‘buiten de boot’ valt.

Topmanagers vertellen over hun uitdagingen

In het magazine gaat Directeur Verkeersleiding Hans Smits van ProRail dieper in op hoe hij omgaat met uitvallende treinen en het ziekteverzuim onder treinverkeersleiders. Pilz-topman Jan Tournois vertelt hoe hij als aanjager van innovaties medewerkers motiveert en stimuleert om met ideeën te komen.

Frank Strik, Managing Director Service Benelux bij Alstom, licht toe hoe hij een marktkans pakt en van daaruit collega’s gaat inspireren. Sander Boekee, Business Unit Manager Rail en Stations Bij Sweco legt uit hoe hij medewerkers die grotendeels thuiswerken betrokken houdt en eraan bijdraagt dat ze goed in hun vel zitten.

En Business Unit Manager Transportation Joost Bolck zet uiteen in op hoe Mott MacDonald in de bres springt bij spoorprojecten met tegenvallers.

Download het gratis magazine hier. 

Eindejaarsmagazine SpoorPro

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eindejaarsmagazine: top spoorsector over obstakels op weg naar succes | SpoorPro.nl
Eindejaarsmagazine SpoorPro

Eindejaarsmagazine: top spoorsector over obstakels op weg naar succes

2021 was een jaar van uitdagingen. Een jaar waarin deels door corona hybride werken het nieuwe normaal werd. En bijeenkomsten en netwerken toch vooral online plaatsvonden. Deze uitdagingen vragen een ander type leiderschap. De redactie van SpoorPro interviewde vijf topmanagers over hoe zij invulling geven aan deze uitdagingen. Deze interviews zijn gebundeld in een gratis magazine.

Waar collega’s normaal gesproken samenkomen op de werkvloer, vergaderruimtes en een praatje maken bij het koffieapparaat gebeurt nu veel op afstand. Het is de uitdaging om iedereen betrokken en gezond te houden en als manager te zorgen dat niemand ‘buiten de boot’ valt.

Topmanagers vertellen over hun uitdagingen

In het magazine gaat Directeur Verkeersleiding Hans Smits van ProRail dieper in op hoe hij omgaat met uitvallende treinen en het ziekteverzuim onder treinverkeersleiders. Pilz-topman Jan Tournois vertelt hoe hij als aanjager van innovaties medewerkers motiveert en stimuleert om met ideeën te komen.

Frank Strik, Managing Director Service Benelux bij Alstom, licht toe hoe hij een marktkans pakt en van daaruit collega’s gaat inspireren. Sander Boekee, Business Unit Manager Rail en Stations Bij Sweco legt uit hoe hij medewerkers die grotendeels thuiswerken betrokken houdt en eraan bijdraagt dat ze goed in hun vel zitten.

En Business Unit Manager Transportation Joost Bolck zet uiteen in op hoe Mott MacDonald in de bres springt bij spoorprojecten met tegenvallers.

Download het gratis magazine hier. 

Eindejaarsmagazine SpoorPro

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.