Carlo Cahn, directeur KNV

Carlo Cahn nieuwe directeur Koninklijk Nederlands Vervoer

Ondernemersvereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) heeft Carlo Cahn aangewezen als opvolger van vertrekkend directeur Hubert Andela. Cahn zal functie per 1 juni gaan invullen. Hij blijft daarnaast actief als secretaris van de vereniging Busvervoer Nederland.

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt is erg tevreden met de aanstelling van Cahn als nieuwe directeur. “Hij kent onze sectoren van binnen en buiten, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

Vacature

Door het vertrek van Andela ontstond er tevens een vacature voor de secretarisfunctie bij KNV Zorgvervoer en Taxi. Jantine Vochteloo, sinds 2008 werkzaam op deze afdeling en inmiddels actief als beleidsadviseur, zal deze taak met ingang van 1 juni op zich nemen.

“Jantine kent alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. Haar ervaring loopt van het afsluiten van de cao’s tot kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt”, aldus Eckhardt.

Lees meer: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carlo Cahn nieuwe directeur Koninklijk Nederlands Vervoer | SpoorPro.nl
Carlo Cahn, directeur KNV

Carlo Cahn nieuwe directeur Koninklijk Nederlands Vervoer

Ondernemersvereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) heeft Carlo Cahn aangewezen als opvolger van vertrekkend directeur Hubert Andela. Cahn zal functie per 1 juni gaan invullen. Hij blijft daarnaast actief als secretaris van de vereniging Busvervoer Nederland.

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt is erg tevreden met de aanstelling van Cahn als nieuwe directeur. “Hij kent onze sectoren van binnen en buiten, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

Vacature

Door het vertrek van Andela ontstond er tevens een vacature voor de secretarisfunctie bij KNV Zorgvervoer en Taxi. Jantine Vochteloo, sinds 2008 werkzaam op deze afdeling en inmiddels actief als beleidsadviseur, zal deze taak met ingang van 1 juni op zich nemen.

“Jantine kent alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. Haar ervaring loopt van het afsluiten van de cao’s tot kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt”, aldus Eckhardt.

Lees meer: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.