Martijn Elbers van Shuttlewise, Spoorman van het jaar 2019

Martijn Elbers van Shuttlewise verkozen tot Spoorman van het Jaar

Directeur Martijn Elbers van Shuttlewise is vorige week tijdens een spoorcongres in Oirschot uitgeroepen tot Spoorman van het jaar 2019. De Spoorman/vrouw van het Jaar-verkiezing is een initiatief van het voorlichtingsbureau Rail Cargo Information Netherlands. Met dit initiatief wil het voorlichtingsbureau haar waardering uiten voor personen die zich sterk maken voor de promotie van het railgoederenvervoer.

Elbers kreeg een gouden modelloc uit handen van Henk van Dieren, die vorig jaar de award won. Elbers heeft in de afgelopen tien jaar met Shuttlewise een stabiel netwerk opgebouwd van intermodale diensten op Mortara in Noord-Italië, Antwerpen en Dourges in Noord-Frankrijk. Recentelijk zette het bedrijf de nieuwe intermodale verbinding onder de naam ‘CoolRail-trein’ op tussen Rotterdam en Barcelona/Valencia.

Containertrein

De CoolRail-trein is een containertrein waar een groot aantal koelcontainers worden ingezet voor het vervoer van groente en fruit. Elbers toont hier volgens de jury mee aan dat intermodale verbindingen ook mogelijk zijn naar uitdagende bestemmingen als Frankrijk en Spanje. Daarmee bereikt de onderneming een nieuwe markt voor het goederenvervoer per spoor.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Martijn Elbers van Shuttlewise verkozen tot Spoorman van het Jaar | SpoorPro.nl
Martijn Elbers van Shuttlewise, Spoorman van het jaar 2019

Martijn Elbers van Shuttlewise verkozen tot Spoorman van het Jaar

Directeur Martijn Elbers van Shuttlewise is vorige week tijdens een spoorcongres in Oirschot uitgeroepen tot Spoorman van het jaar 2019. De Spoorman/vrouw van het Jaar-verkiezing is een initiatief van het voorlichtingsbureau Rail Cargo Information Netherlands. Met dit initiatief wil het voorlichtingsbureau haar waardering uiten voor personen die zich sterk maken voor de promotie van het railgoederenvervoer.

Elbers kreeg een gouden modelloc uit handen van Henk van Dieren, die vorig jaar de award won. Elbers heeft in de afgelopen tien jaar met Shuttlewise een stabiel netwerk opgebouwd van intermodale diensten op Mortara in Noord-Italië, Antwerpen en Dourges in Noord-Frankrijk. Recentelijk zette het bedrijf de nieuwe intermodale verbinding onder de naam ‘CoolRail-trein’ op tussen Rotterdam en Barcelona/Valencia.

Containertrein

De CoolRail-trein is een containertrein waar een groot aantal koelcontainers worden ingezet voor het vervoer van groente en fruit. Elbers toont hier volgens de jury mee aan dat intermodale verbindingen ook mogelijk zijn naar uitdagende bestemmingen als Frankrijk en Spanje. Daarmee bereikt de onderneming een nieuwe markt voor het goederenvervoer per spoor.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.