De stand van Ricardo Rail tijdens RailTech Europe 2017

Pieter Kal stapt over van Sweco naar Ricardo Rail

Pieter Kal gaat op 1 september als Business Manager Signalling and Infra aan de slag bij Ricardo Rail. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor Infrastructure en Rail Safety Systems, waaronder ERTMS. Kal is op dit moment nog hoofd van de afdeling Rail bij ingenieursbureau Sweco. Daarvoor heeft hij diverse functies bij VolkerRail bekleed, waaronder die van directeur Onderhoud en Service.

Ricardo Rail is op dit moment een aantal veranderingen aan het doorvoeren, waaronder de indeling van de organisatie in drie business units: Testing and Certification, Consultancy Rolling Stock en Consultancy Signalling and Infra.

Business unit

De belangrijkste klanten van de business unit Signalling and Infra die Kal straks gaat leiden zijn materieeleigenaren (heavy en lightrail), infra-onderhouders en -eigenaren, overheden en het programma ERTMS.

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.