spoorwegovergang

Jean Olthof volgt Lex Boon op als directeur Verebus

spoorwegovergang

Jean Olthof heeft Lex Boon woensdag opgevolgd als directeur van ingenieursbureau Verebus. Jean Olthof werkt sinds januari 2016 bij Verebus en heeft het afgelopen jaar de Business Units Defensie en Maritiem, Energie en Infra vormgegeven en het dienstenaanbod aangescherpt. Hiervoor heeft hij bij Capgemini en First Consulting diverse leidinggevende en advies-functies bekleed.

Lex Boon was sinds november 2014 directeur van Verebus. Hij werkte negen jaar lang bij diverse onderdelen van de TÜV NORD Groep, waar Verbus onderdeel van is. Hij verlaat het ingenieursbureau voor een nieuwe uitdaging als directeur van de Automotive Campus in Helmond.

Opvolger

Verebus geeft in een persbericht aan trots te zijn “de opvolging te kunnen regelen met iemand uit eigen gelederen”. Volgens het ingenieursbureau kent Olthof de organisatie en het netwerk bezit hij daardoor de de capaciteiten om Verebus verder te ontwikkelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.