Evert Dorregeest, divisiedirecteur Rail bij Movares

Evert Dorregeest nieuwe divisiedirecteur Rail bij Movares

Evert Dorregeest (53) wordt met ingang van 15 juli de nieuwe divisiedirecteur Rail van Movares. Hij volgt Jan Jansen (61) op. Dorregeest is nu manager afdeling Beveiligingstechniek binnen Movares en daarbij verantwoordelijk voor projecten en mensen van deze advies en engineeringafdeling met vooral technische disciplines. Daarvoor was hij directeur van InTraffic, technologiebedrijf voor de mobiliteitsbranche.

“Ik ben erg blij met de aanwezige expertise binnen de disciplines bij de divisie Rail. Ik kijk ernaar uit om met deze professionals invulling te geven aan de verdere ontwikkeling van onze diensten en realisatie van multidisciplinaire projecten”, aldus Dorregeest. Jan Jansen gaat zich volledig op zijn taak als CIO richten en geeft daarmee leiding aan de toekomstplannen voor de IT systemen en sourcing van producten en diensten binnen Movares.

Movares

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van railinfrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Movares telt zo’n 1100 werknemers die werken aan grote projecten, maar ook aan kleinere (deel)projecten en studies uitvoeren op het gebied van mobiliteit en inpassing.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.