railtech

RailTech 2017 breed gedragen door Nederlandse spoorsector

RailTech 2017 belooft groter te worden dan ooit vanwege een brede steun vanuit de hele spoorsector. Het tweejaarlijkse rail-evenement wordt ondersteund door NS, ProRail en de organisaties Holland Rail Industry, Railforum en Koninklijk Nederlands Vervoer. Maar liefst 7500 internationale rail professionals gaan naar verwachting het evenement van 28 tot en met 30 maart 2017 in de Jaarbeurs Utrecht bezoeken.

Naast een grote beurshal met honderden exposanten en tientallen interessante workshops, biedt RailTech 2017 ook een driedaags high-level congres voor de spoorsector. Verder is er een carrièredag waarbij werkgevers en werkzoekenden in de sector bij elkaar gebracht worden.

Live demonstraties

“Het belooft een zeer goede editie te worden. Want naast het genoemde bieden exposanten ook live demonstraties op een ter plaatse gebouwd spoor, exclusieve technische bezoeken en veel andere innovaties”, vertelt projectmanager Rob Vos van RailTech.

Inmiddels hebben zich een jaar van tevoren al diverse exposanten officieel aangemeld voor de beurs. “We verwachten een verdubbeling van het aantal exposanten ten opzichte van RailTech 2015. Dat komt vooral door toenemende interesse van marktpartijen in zowel binnen- als buitenland”, vertelt Vos.

Kennis

RailTech 2017 is dé ontmoetingsplek voor de hele spoorsector waarbij talloze nieuwe innovaties op het gebied van onder meer rail-infrastructuur, treinmateriaal, light rail, ICT en software-oplossingen getoond worden. “De doelstelling van het evenement is kennis uitwisseling en netwerken”, licht Vos toe. “De aanwezige exposanten én het bezoekersprofiel zorgen daarvoor.”

Spoorbedrijven die willen exposeren op RailTech 2017, kunnen meer informatie vinden op de website van dit evenement waar ook de brochure te downloaden is.

RailTech 2017 wordt ondersteund door:

partners RailTech 2017

Onderstaande exposanten hebben zich nu al aangemeld voor RailTech 2017:

Exposanten RailTech

Video-impressie

Bekijk de video-impressie van RailTech 2015:

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

1 reactie op “RailTech 2017 breed gedragen door Nederlandse spoorsector”

Geert Bijker|15.04.16|09:57

Een kijkje in de keuken van Prorail,leuk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.