Johan van den Elzen, Movares

Directievoorzitter Johan van den Elzen van Movares neemt afscheid

Directievoorzitter Johan van den Elzen (1959) van Movares neemt dit jaar afscheid. Hij verlaat op 31 december 2015 het ingenieursbureau. Sander Eijgenraam (1964), nu divisiedirecteur Ruimte, Mobiliteit en Infrastructuur van Movares, neemt de taken en functie van Johan van den Elzen in het najaar over.

Johan van den Elzen was vanaf 2006 tot 2007 directievoorzitter van Movares Nederland en is sinds 2007 voorzitter van de Groepsdirectie Movares Group.

Vertrek

De reden voor het vertrek van Johan den Elzen is persoonlijk: hij wil graag een radicaal andere invulling aan zijn leven geven. Hij zal zich veel meer gaan inzetten in het publiek maatschappelijke domein, iets wat niet te combineren valt met zijn huidige baan.

Zijn aandacht zal onder meer uitgaan naar thema’s als integriteit en transparantie. Johan van den Elzen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle marktverbreding van het bedrijf. In totaal heeft hij ruim 27 jaar bij Movares en de voorgangers ervan gewerkt.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van advies- en ingenieursbureau Movares zegt begrip en sympathie voor het besluit van Johan van den Elzen te hebben en wil hem hartelijk danken voor “de belangrijke rol die hij speelde voor het bedrijf en voor zijn grote inzet”. De Raad wenst hem alle succes voor de toekomst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.