CEO Arcadis Harrie Noy wordt commissaris bij BAM

De huidige CEO van Arcadis, Harrie Noy, wordt commissaris bij Koninklijke BAM Groep nv. De aftredend CEO is voorgedragen door de centrale ondernemingsraad van BAM. Dat heeft BAM bekend gemaakt.

Eind januari maakte Arcadis bekend dat Noy bij de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 mei 2012 zal terug treden als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Arcadis

Noy zal opgevolgd worden door Neil McArthur. Hij werd vorig jaar benoemd tot lid van de Raad van Bestuur bij Arcadis. Stephanie Hottenhuis, de huidige Europese directeur van Arcadis, wordt tijdens de aandeelhoudersvergadering voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Bestuur.

De centrale ondernemingsraad van BAM heeft gekozen voor de voordracht van Noy, omdat Jan Dekker en Kees Wiechers terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv bij de aandeelhoudersvergadering van 25 april aanstaande.

BAM

De heren Dekker en Wiechers treden af als commissaris door het aflopen van hun benoemingstermijn. Beide heren zijn ook niet herkiesbaar.

De Raad van Commissarissen van BAM heeft al laten weten de voordracht van Noy te ondersteunen. Indien er tijdens de vergadering geen andere aanbevelingen zullen worden gedaan, zal Noy benoemd worden voor vier jaar.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.