Tram ontspoord na botsing met auto op de Koekoekslaan in Nieuwegein, foto: AS Media

Opnieuw CAF-tram ontspoord in Utrecht

NIEUWEGEIN - Zaterdagmorgen 17 april rond 8.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de spooroverweg vlak voor de tramhalte St. Anthonius Ziekenhuis aan de Koekoekslaan in Nieuwegein. Een auto en een tram kwamen met elkaar in botsing. Door de klap ontspoorde de tram. De hulpdiensten werden massaal ingezet. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. In de auto zat een persoon bekneld. Brandweerlieden hebben het slachtoffer bevrijd en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een reiziger in de tram raakte gewond. Het ongeval heeft voor forse schade gezorgd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

In Nieuwegein ontspoorde zaterdagochtend een tram na een aanrijding met een auto. Het is de tweede keer in korte tijd dat een van de nieuwe CAF-trams van het Utrechtse vervoersbedrijf ontspoort na een aanrijding met een auto.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opnieuw CAF-tram ontspoord in Utrecht | SpoorPro.nl
Tram ontspoord na botsing met auto op de Koekoekslaan in Nieuwegein, foto: AS Media

Opnieuw CAF-tram ontspoord in Utrecht

NIEUWEGEIN - Zaterdagmorgen 17 april rond 8.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de spooroverweg vlak voor de tramhalte St. Anthonius Ziekenhuis aan de Koekoekslaan in Nieuwegein. Een auto en een tram kwamen met elkaar in botsing. Door de klap ontspoorde de tram. De hulpdiensten werden massaal ingezet. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. In de auto zat een persoon bekneld. Brandweerlieden hebben het slachtoffer bevrijd en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een reiziger in de tram raakte gewond. Het ongeval heeft voor forse schade gezorgd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

In Nieuwegein ontspoorde zaterdagochtend een tram na een aanrijding met een auto. Het is de tweede keer in korte tijd dat een van de nieuwe CAF-trams van het Utrechtse vervoersbedrijf ontspoort na een aanrijding met een auto.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.