Contract getekend voor verlenging metrolijn naar Hoek van Holland Strand

De RET, de gemeente Rotterdam, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en aannemers Boskalis en Swietelsky hebben woensdag het contract voor de verlenging van de Hoekse Lijn naar het strand getekend. Voor de zomer van 2022 moet de metrolijn vanuit Rotterdam zijn doorgetrokken en kunnen reizigers op het strand uitstappen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Esther Geerts

Esther Geerts is journalist van RailTech.com, de internationale zusteruitgave van SpoorPro.

1 reactie op “Contract getekend voor verlenging metrolijn naar Hoek van Holland Strand”

Pat Rick|25.09.20|14:24

Goed initiatief. Kunnen de R’dammers makkelijk naar het strand met hoge frequentie als dat nodig is. Jammer dat ze bij A’dam zoiets niet lijken te kunnen. Metro zou daar voor de hele METROpool regio A’dam moeten rijden. Daar max 6 treinen per uur naar Z’voort, maar dan wel met kunst en vliegwerk. Metro is flexibel in opschalen bij drukte en heeft hogere capaciteit. Ideaal voor de mensen uit Amsterdam, Haarlem, …

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Contract getekend voor verlenging metrolijn naar Hoek van Holland Strand | SpoorPro.nl

Contract getekend voor verlenging metrolijn naar Hoek van Holland Strand

De RET, de gemeente Rotterdam, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en aannemers Boskalis en Swietelsky hebben woensdag het contract voor de verlenging van de Hoekse Lijn naar het strand getekend. Voor de zomer van 2022 moet de metrolijn vanuit Rotterdam zijn doorgetrokken en kunnen reizigers op het strand uitstappen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Esther Geerts

Esther Geerts is journalist van RailTech.com, de internationale zusteruitgave van SpoorPro.

1 reactie op “Contract getekend voor verlenging metrolijn naar Hoek van Holland Strand”

Pat Rick|25.09.20|14:24

Goed initiatief. Kunnen de R’dammers makkelijk naar het strand met hoge frequentie als dat nodig is. Jammer dat ze bij A’dam zoiets niet lijken te kunnen. Metro zou daar voor de hele METROpool regio A’dam moeten rijden. Daar max 6 treinen per uur naar Z’voort, maar dan wel met kunst en vliegwerk. Metro is flexibel in opschalen bij drukte en heeft hogere capaciteit. Ideaal voor de mensen uit Amsterdam, Haarlem, …

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.