Winkelcentrum op station Breda

Retailer Lagardère lanceert nieuw winkelconcept op station Breda

Het internationale bedrijf Lagardère, onder meer bekend van snackbar Smullers, opent vrijdag de eerste Relay-winkel in Breda. De winkel onderscheidt zich volgens de onderneming met een nieuw lees- en cadeauwinkelconcept. Na Breda volgen er in totaal nog zes winkels op de stations Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal en Delft.

Relay gaat zich vestigen in een nieuwe winkelruimte op station Breda, naast de in- en uitcheckpoorten. Lagardère is een grote internationale speler en pionier in de mobiliteitswereld. De bekende snackbar Smullers valt onder het portfolio van het bedrijf, net als de Aziatische take-away YO! op de stations Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Op Schiphol Airport en Eindhoven Airport is Lagardère actief met haar fashionwinkels.

Nog meer winkels op stations verwacht

Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement en Exploitatie bij NS Stations is blij met de komst van Relay. “De winkel inspireert en verrast door het ruime assortiment aan boeken, tijdschriften, cadeaus en reisaccessoires. Het is een mooie aanvulling op ons aanbod voor de reizigers op de stations en sluit goed aan bij hun wensen.”

In de toekomst hoopt het bedrijf meerdere vestigingen te openen op stations en vliegvelden. De winkel is zeven dagen per week geopend.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Retailer Lagardère lanceert nieuw winkelconcept op station Breda | SpoorPro.nl
Winkelcentrum op station Breda

Retailer Lagardère lanceert nieuw winkelconcept op station Breda

Het internationale bedrijf Lagardère, onder meer bekend van snackbar Smullers, opent vrijdag de eerste Relay-winkel in Breda. De winkel onderscheidt zich volgens de onderneming met een nieuw lees- en cadeauwinkelconcept. Na Breda volgen er in totaal nog zes winkels op de stations Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal en Delft.

Relay gaat zich vestigen in een nieuwe winkelruimte op station Breda, naast de in- en uitcheckpoorten. Lagardère is een grote internationale speler en pionier in de mobiliteitswereld. De bekende snackbar Smullers valt onder het portfolio van het bedrijf, net als de Aziatische take-away YO! op de stations Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Op Schiphol Airport en Eindhoven Airport is Lagardère actief met haar fashionwinkels.

Nog meer winkels op stations verwacht

Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement en Exploitatie bij NS Stations is blij met de komst van Relay. “De winkel inspireert en verrast door het ruime assortiment aan boeken, tijdschriften, cadeaus en reisaccessoires. Het is een mooie aanvulling op ons aanbod voor de reizigers op de stations en sluit goed aan bij hun wensen.”

In de toekomst hoopt het bedrijf meerdere vestigingen te openen op stations en vliegvelden. De winkel is zeven dagen per week geopend.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.