Dual Inventive op RailTech Europe 2017

Dual Inventive innoveert met Internet of Things

Dual Inventive toont op RailTech 2017 diverse innovaties op het gebied van veiligheid, monitoring en assetmanagement. Ubiquitous Rail vormt binnen dat geheel de rode draad, legt mede-oprichter Lex van der Poel uit: “Ubiquitous Rail betekent voor ons dat alles draadloos met elkaar verbonden is en vanaf iedere locatie informatie gedeeld en geraadpleegd kan worden tussen mensen en dingen en andersom. Dit principe wordt ook wel Internet of Things (IoT) genoemd.” Het technologiebedrijf gebruikt voor Ubiquitous Rail het platform MTinfo 3000, dat inmiddels nationaal en internationaal bekendstaat als “the secure (NB)-IoT platform for rail.” 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur van zusteruitgave Infrasite.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dual Inventive innoveert met Internet of Things | SpoorPro.nl
Dual Inventive op RailTech Europe 2017

Dual Inventive innoveert met Internet of Things

Dual Inventive toont op RailTech 2017 diverse innovaties op het gebied van veiligheid, monitoring en assetmanagement. Ubiquitous Rail vormt binnen dat geheel de rode draad, legt mede-oprichter Lex van der Poel uit: “Ubiquitous Rail betekent voor ons dat alles draadloos met elkaar verbonden is en vanaf iedere locatie informatie gedeeld en geraadpleegd kan worden tussen mensen en dingen en andersom. Dit principe wordt ook wel Internet of Things (IoT) genoemd.” Het technologiebedrijf gebruikt voor Ubiquitous Rail het platform MTinfo 3000, dat inmiddels nationaal en internationaal bekendstaat als “the secure (NB)-IoT platform for rail.” 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur van zusteruitgave Infrasite.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.