DE 6400 locomotief

DB Schenker wint prijs voor spooraanbod Zijderoute

DB Schenker heeft een internationale prijs gewonnen voor haar spooraanbod op de Zijderoute. Het gaat om een AFLAS Award in de categorie Beste Logistiek Dienstverlener op het spoor. De uitreiking vond plaats tijdens de AFLAS Awards ceremonie in Shanghai.

DB Schenker wil het spooraanbod tussen Europa en Azië op het gebied van kosten, transittijden en service blijven verbeteren. Volgens het bedrijf nemen de volumes van de dagelijkse China Train jaarlijks toe met ongeveer 300 procent.

AFLAS Awards

De Asian Freight, Logistics & Supply Chain (AFLAS) Awards worden elk jaar georganiseerd door Asia Cargo News. In totaal worden 48 prijzen uitgereikt. De nominatie is gebaseerd op de stemmen van meer dan 10.000 lezers. DB Schenker wint deze prijs voor de derde jaar op rij. De AFLAS Awards van 2019 worden in Hong Kong gehouden.

Auteur: Carlijn Kruidhof

Carlijn Kruidhof is redacteur bij SpoorPro, RailTech en RailFreight. Ze schrijft ook voor de andere vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.