Conducteur, NS, perron, trein

FNV sluit akkoord met NS, acties opgeschort

FNV Spoor heeft met de NS afspraken gemaakt die belangrijk zijn voor conducteurs, rangeermedewerkers en medewerkers in de retail. Deze afspraken komen bovenop de gezamenlijke visie van NS en bonden voor een sterke NS. De voorgenomen acties zijn daarmee voorlopig van de baan.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “FNV sluit akkoord met NS, acties opgeschort”

Derk Van Dorth|28.07.17|17:46

FNV Spoor probeert goede sier te maken met de uitkomsten van het overleg, vooral na de mislukte stakingen. De andere bonden: CNV Vakmensen, VVMC en VHS waren daar net zo bij betrokken. De verklaring van NS voor de lange termijn blonk overigens uit in nietszeggendheid. Degenen die niet goed ingevoerd waren welke zaken speelden bij FNV, zal het weinig tot niets gezegd hebben. Hopelijk keert de rust nu terug en gaan we samen voor een sterk NS. (secr. Branchegroep CNV Vakmensen)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV sluit akkoord met NS, acties opgeschort | SpoorPro.nl
Conducteur, NS, perron, trein

FNV sluit akkoord met NS, acties opgeschort

FNV Spoor heeft met de NS afspraken gemaakt die belangrijk zijn voor conducteurs, rangeermedewerkers en medewerkers in de retail. Deze afspraken komen bovenop de gezamenlijke visie van NS en bonden voor een sterke NS. De voorgenomen acties zijn daarmee voorlopig van de baan.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “FNV sluit akkoord met NS, acties opgeschort”

Derk Van Dorth|28.07.17|17:46

FNV Spoor probeert goede sier te maken met de uitkomsten van het overleg, vooral na de mislukte stakingen. De andere bonden: CNV Vakmensen, VVMC en VHS waren daar net zo bij betrokken. De verklaring van NS voor de lange termijn blonk overigens uit in nietszeggendheid. Degenen die niet goed ingevoerd waren welke zaken speelden bij FNV, zal het weinig tot niets gezegd hebben. Hopelijk keert de rust nu terug en gaan we samen voor een sterk NS. (secr. Branchegroep CNV Vakmensen)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.