Een RER trein in de regio Bourgogne in Frankrijk

Hevige botsing tussen regionale trein en truck in Frankrijk

Foto: Creative Commons https://fr.wikipedia.org/wiki/TER_Bourgogne-Franche-Comt%C3%A9#/media/Fichier:Un_R%C3%A9giolis_(Z51500)_en_gare_de_Besan%C3%A7on-Viotte_aux_couleurs_de_la_r%C3%A9gion_Bourgogne-Franche-Comt%C3%A9.jpg https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en

Op een spoorwegovergang in het oosten van Frankrijk zijn dinsdag een regionale trein en een truck op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur op de Hirondelles-lijn tussen Vaudioux en La Billaude, vlakbij het Juragebergte. Dit melden diverse Franse media. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hevige botsing tussen regionale trein en truck in Frankrijk | SpoorPro.nl
Een RER trein in de regio Bourgogne in Frankrijk

Hevige botsing tussen regionale trein en truck in Frankrijk

Foto: Creative Commons https://fr.wikipedia.org/wiki/TER_Bourgogne-Franche-Comt%C3%A9#/media/Fichier:Un_R%C3%A9giolis_(Z51500)_en_gare_de_Besan%C3%A7on-Viotte_aux_couleurs_de_la_r%C3%A9gion_Bourgogne-Franche-Comt%C3%A9.jpg https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en

Op een spoorwegovergang in het oosten van Frankrijk zijn dinsdag een regionale trein en een truck op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur op de Hirondelles-lijn tussen Vaudioux en La Billaude, vlakbij het Juragebergte. Dit melden diverse Franse media. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.