SpoorProTV 1000 abonnees

SpoorProTV bereikt mijlpaal van ruim duizend abonnees

Het YouTube-kanaal van SpoorProTV, de wekelijkse nieuwsuitzending van vakblad SpoorPro, heeft ruim duizend abonnees bereikt. Ook is het aantal kijkers van de uitzending, die wekelijks op woensdagmiddag live vanuit de ProMedia Studio’s wordt uitgezonden, sinds de start op 10 juni flink toegenomen. 

Het aantal abonnees van het YouTube-kanaal van SpoorPro is sinds de start van de wekelijkse uitzendingen met 839 abonnees toegenomen tot 1.036 (dinsdag 26 oktober 2021). Het kanaal heeft sinds de start van het nieuwsprogramma ruim 126.000 weergaves gegenereerd.

YouTube-kanaal SpoorPro

Populaire video’s

Video’s die erg in de smaak vielen, waren onder meer de onthulling van een omgekleurde locomotief uit de 1700-serie door VolkerRail. Deze elektrische locomotieven, die zijn overgenomen van NS, worden door de aannemer ingezet bij werkzaamheden aan het spoor. Deze video werd een kleine 14.000 keer bekeken.

Ook een testrit van de redactie van SpoorPro met nieuwe WINK-treinen van Arriva viel met zo’n 7.700 weergaves erg in de smaak. Datzelfde gold voor de reacties van reizigers op het vernieuwde station Holland Spoor met ruim 9.000 views.

Ook het videoverslag van de metro die op een kunstwerk van een walvisstaart belandde werd met bijna 2.400 views goed bekeken en de verplaatsing van de Trans Europ Express was met 3.400 weergaven erg populair.

Bekijk hier de video van de onthulling van de 1700-locomotief door VolkerRail:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.