Joseph Mager van NS en Michel van den Braak deelden hun kennis tijdens het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid

Kijk hier het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid terug

Diverse cyberaanvallen op spoorbedrijven hebben duidelijk gemaakt dat de railbranche niet gevrijwaard is van aanvallen van buitenaf. Daarom is risico-assessment en internationale samenwerking op het gebied van cyberveiligheid van groot belang. Dat werd duidelijk tijdens het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid.

Information Security Officer Joseph Mager van NS en en Consultant Rail IT & Data Services Michel van den Braak van Ricardo Rail over Digitale Weerbaarheid deelden hun kennis over hoe risicobeheersing spoorbedrijven kan helpen om de kans op cyberaanvallen te verkleinen. Ook gingen zij in op de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen (Wbni) waar de spoorsector op termijn aan zal moeten voldoen.

Kijk hier het SpoorPro Webinar terug:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk hier het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid terug | SpoorPro.nl
Joseph Mager van NS en Michel van den Braak deelden hun kennis tijdens het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid

Kijk hier het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid terug

Diverse cyberaanvallen op spoorbedrijven hebben duidelijk gemaakt dat de railbranche niet gevrijwaard is van aanvallen van buitenaf. Daarom is risico-assessment en internationale samenwerking op het gebied van cyberveiligheid van groot belang. Dat werd duidelijk tijdens het SpoorPro Webinar over digitale weerbaarheid.

Information Security Officer Joseph Mager van NS en en Consultant Rail IT & Data Services Michel van den Braak van Ricardo Rail over Digitale Weerbaarheid deelden hun kennis over hoe risicobeheersing spoorbedrijven kan helpen om de kans op cyberaanvallen te verkleinen. Ook gingen zij in op de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen (Wbni) waar de spoorsector op termijn aan zal moeten voldoen.

Kijk hier het SpoorPro Webinar terug:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.