Dode na ontploffing leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen

Explosie in een leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen, foto: AS Media

In Nijmegen is zondagochtend een dode man aangetroffen in een leegstaande reizigerstrein op rangeerterrein Het Ridderspoor. Eerder die ochtend vond er een explosie plaats in dezelfde trein. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf en is de explosie ook niet ontstaan door een technisch mankement. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “Dode na ontploffing leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen”

Op Twitter deed men al eerst vermoeden dat het eerst om een terroristische aanslag ging, bleek niet waar te zijn. Later schreef iemand dat het om een Afrikaanse jongeman ging met gevaarlijke middelen bezig was dus schoonmaakmiddelen dat kon gaan ontploffen. Maar zo heeft niemand een goed beeld bij wat er toen was gebeurd. Ik vermoed ook eerder dat het om een ongelukje ging en die Afrikaanse jongeman zou helaas pech hebben gehad. Maar de schrik zat er wel goed in.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dode na ontploffing leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen | SpoorPro.nl

Dode na ontploffing leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen

Explosie in een leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen, foto: AS Media

In Nijmegen is zondagochtend een dode man aangetroffen in een leegstaande reizigerstrein op rangeerterrein Het Ridderspoor. Eerder die ochtend vond er een explosie plaats in dezelfde trein. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf en is de explosie ook niet ontstaan door een technisch mankement. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “Dode na ontploffing leegstaande Buffel op rangeerterrein Nijmegen”

Op Twitter deed men al eerst vermoeden dat het eerst om een terroristische aanslag ging, bleek niet waar te zijn. Later schreef iemand dat het om een Afrikaanse jongeman ging met gevaarlijke middelen bezig was dus schoonmaakmiddelen dat kon gaan ontploffen. Maar zo heeft niemand een goed beeld bij wat er toen was gebeurd. Ik vermoed ook eerder dat het om een ongelukje ging en die Afrikaanse jongeman zou helaas pech hebben gehad. Maar de schrik zat er wel goed in.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.