Leon Linders, directeur, Alstom Transport

Léon Linders maakt carrièreswitch bij Alstom

Léon Linders heeft deze maand een carrièreswitch gemaakt bij Alstom. Linders heeft elf jaar aan de leiding van Alstom Transport Nederland gestaan en vervolgt nu zijn loopbaan bij de treinfabrikant als vice-president Quality and Continuous Improvement. Linders wordt opgevolgd door Marcel Miller die benoemd is tot directeur Alstom Benelux.

Linders zal zich vanuit zijn jarenlange ervaring wereldwijd actief bezighouden met kwaliteits- en procesverbeteringen. Hij zal zijn werkzaamheden voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Parijs uitvoeren. “Ik ben met veel plezier gestart in deze nieuwe baan, maar neem ook met pijn in mijn hart afscheid van deze activiteiten en vooral van de mensen waarmee ik in die vele jaren intensief heb gewerkt.” Linders was tot 1 februari 2016 secretaris van Railforum. Voordat hij secretaris werd, was hij ruim vijf jaar actief bestuurslid voor dit kennisnetwerk.

Mobiliteitsprojecten

Marcel Miller zal zich als directeur Alstom Benelux voornamelijk richten op de goede uitvoering van projecten, het verbeteren van de klanttevredenheid en het handhaven van de lokale specifieke expertise in de vestigingen van Alstom die onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Voor België zijn dat signalling en tractie in Charleroi en service in Antwerpen en voor Nederland zijn dat signalling in Utrecht en service in Ridderkerk.

Miller: “Ik ben er trots op om samen met de lokale teams de beste oplossingen te zoeken voor onze klanten in Benelux. De mobiliteitsprojecten vormen een grote uitdaging en we zetten dan ook alle expertise in om van elk project een succes te maken.” Miller was hiervoor directeur van Alstom Belgium-Luxemburg. Hij trad in 2005 in dienst bij Alstom Belgium. Hij was betrokken bij de oprichting van twee ‘centers of excellence’ voor signalling en elektronica.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Léon Linders maakt carrièreswitch bij Alstom | SpoorPro.nl
Leon Linders, directeur, Alstom Transport

Léon Linders maakt carrièreswitch bij Alstom

Léon Linders heeft deze maand een carrièreswitch gemaakt bij Alstom. Linders heeft elf jaar aan de leiding van Alstom Transport Nederland gestaan en vervolgt nu zijn loopbaan bij de treinfabrikant als vice-president Quality and Continuous Improvement. Linders wordt opgevolgd door Marcel Miller die benoemd is tot directeur Alstom Benelux.

Linders zal zich vanuit zijn jarenlange ervaring wereldwijd actief bezighouden met kwaliteits- en procesverbeteringen. Hij zal zijn werkzaamheden voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Parijs uitvoeren. “Ik ben met veel plezier gestart in deze nieuwe baan, maar neem ook met pijn in mijn hart afscheid van deze activiteiten en vooral van de mensen waarmee ik in die vele jaren intensief heb gewerkt.” Linders was tot 1 februari 2016 secretaris van Railforum. Voordat hij secretaris werd, was hij ruim vijf jaar actief bestuurslid voor dit kennisnetwerk.

Mobiliteitsprojecten

Marcel Miller zal zich als directeur Alstom Benelux voornamelijk richten op de goede uitvoering van projecten, het verbeteren van de klanttevredenheid en het handhaven van de lokale specifieke expertise in de vestigingen van Alstom die onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Voor België zijn dat signalling en tractie in Charleroi en service in Antwerpen en voor Nederland zijn dat signalling in Utrecht en service in Ridderkerk.

Miller: “Ik ben er trots op om samen met de lokale teams de beste oplossingen te zoeken voor onze klanten in Benelux. De mobiliteitsprojecten vormen een grote uitdaging en we zetten dan ook alle expertise in om van elk project een succes te maken.” Miller was hiervoor directeur van Alstom Belgium-Luxemburg. Hij trad in 2005 in dienst bij Alstom Belgium. Hij was betrokken bij de oprichting van twee ‘centers of excellence’ voor signalling en elektronica.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.