Mijnbouwbouwbedrijf kiest opnieuw Siemens-locomotieven

BHP Billiton Mitsubishi Alliance (BMA) bestellte 13 Schwerlastlokomotiven des Typs E40AC. BMA wird die Loks für den Kohletransport im australischen Bundesstaat Queensland von den Kohlegruben Caval Ridge und Daunia zum Kohleterminal in Hay Point einsetzen. BMA kann mit den weltweit leistungsstärksten AC-Schmalspurlokomotiven jährlich bis zu 15 Mio. Tonnen Kohle von der Grube zum Hafen transportieren. […]

Siemens heeft opnieuw een order gekregen van BHP Billiton Mitsubishi Alliance (BMA) voor het leveren van dertien zware E40AC-locomotieven. Het mijnbouwconcern gaat de locomotieven inzetten voor het vervoer van kolen in Australië.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mijnbouwbouwbedrijf kiest opnieuw Siemens-locomotieven | SpoorPro.nl

Mijnbouwbouwbedrijf kiest opnieuw Siemens-locomotieven

BHP Billiton Mitsubishi Alliance (BMA) bestellte 13 Schwerlastlokomotiven des Typs E40AC. BMA wird die Loks für den Kohletransport im australischen Bundesstaat Queensland von den Kohlegruben Caval Ridge und Daunia zum Kohleterminal in Hay Point einsetzen. BMA kann mit den weltweit leistungsstärksten AC-Schmalspurlokomotiven jährlich bis zu 15 Mio. Tonnen Kohle von der Grube zum Hafen transportieren.…

Siemens heeft opnieuw een order gekregen van BHP Billiton Mitsubishi Alliance (BMA) voor het leveren van dertien zware E40AC-locomotieven. Het mijnbouwconcern gaat de locomotieven inzetten voor het vervoer van kolen in Australië.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.