Vossloh

Vossloh ETS en De Meteoor Beton bundelen krachten voor duurzame spoorweginfrastructuur

Vossloh ETS en De Meteoor Beton bundelen krachten voor duurzame spoorweginfrastructuur. Vossloh ETS

Vossloh ETS en De Meteoor Beton hebben aangekondigd nauw met elkaar te gaan samenwerken. Vossloh, de toeleverancier van spoorwegmaterialen en diensten op onder meer de Nederlandse markt, werkt al jaren met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten. De Meteoor is producent van hoogwaardige betonproducten en onderdeel van de BTE groep.

De strategische alliantie die Vossloh ETS en De Meteoor Beton recentelijk zijn aangegaan draagt volgens beide partijen bij aan de ontwikkeling van een duurzame en betrouwbare spoorweginfrastructuur in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder. “Met de ambitieuze plannen voor de spoorbouw in Europa is de ontwikkeling van duurzame producten essentieel”, laten Vossloh en De Meteoor aan SpoorPro weten. Door kennis en ervaring aan elkaar te bundelen kan de ontwikkeling van duurzame producten worden versneld.

Vossloh
Vossloh ETS en De Meteoor Beton werken samen aan duurzame mobiliteit en een verminderde ecologische
voetafdruk.

Gezamenlijke ontwikkeling van producten

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat de samenwerking kan bijdragen aan duurzame mobiliteit en een verminderde ecologische voetafdruk. De alliantie houdt daarnaast ook in dat Vossloh de rol van verkoopkanaal voor de dwarsliggers voor de Nederlandse markt op zich zal nemen. “We zijn blij met de mogelijkheden die deze exclusieve samenwerking met zich meebrengt”, licht Sander Schulmeister, CEO van Vossloh Nederland, de samenwerking toe. “We werken al jaren samen met De Meteoor en deze volgende stap gaat ook het gezamenlijk ontwikkelen van onze producten versnellen.”

Alfred Heij, Businessunit Directeur van De Meteoor, voegt toe: “Deze bijzondere samenwerking met Vossloh is een mijlpaal en zal De Meteoor nog beter in staat stellen om onze klanten innovatieve en geïntegreerde oplossingen te bieden. Er komt een steeds grotere diversiteit aan benodigde materialen. De beschikbaarheid daarvan moet natuurlijk ook gegarandeerd kunnen worden. Het gezamenlijke doel is dat onze klanten daarvan mee gaan profiteren.”

Vossloh en De Meteoor bevestigen dat er vrijwel niets zal veranderen voor de (spoorse) afnemers van hun producten. “De kwaliteit en service blijven hetzelfde, alleen zal de verkoop van dwarsliggers voortaan via de verkoopafdeling van Vossloh verlopen.” De experts van De Meteoor blijven de technische en operationele afhandeling uitvoeren zoals klanten van het bedrijf gewend zijn.

Vossloh
“De beschikbaarheid van materialen moet gegarandeerd kunnen worden.”

Vossloh

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vossloh ETS en De Meteoor Beton bundelen krachten voor duurzame spoorweginfrastructuur | SpoorPro.nl
Vossloh

Vossloh ETS en De Meteoor Beton bundelen krachten voor duurzame spoorweginfrastructuur

Vossloh ETS en De Meteoor Beton bundelen krachten voor duurzame spoorweginfrastructuur. Vossloh ETS

Vossloh ETS en De Meteoor Beton hebben aangekondigd nauw met elkaar te gaan samenwerken. Vossloh, de toeleverancier van spoorwegmaterialen en diensten op onder meer de Nederlandse markt, werkt al jaren met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten. De Meteoor is producent van hoogwaardige betonproducten en onderdeel van de BTE groep.

De strategische alliantie die Vossloh ETS en De Meteoor Beton recentelijk zijn aangegaan draagt volgens beide partijen bij aan de ontwikkeling van een duurzame en betrouwbare spoorweginfrastructuur in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder. “Met de ambitieuze plannen voor de spoorbouw in Europa is de ontwikkeling van duurzame producten essentieel”, laten Vossloh en De Meteoor aan SpoorPro weten. Door kennis en ervaring aan elkaar te bundelen kan de ontwikkeling van duurzame producten worden versneld.

Vossloh
Vossloh ETS en De Meteoor Beton werken samen aan duurzame mobiliteit en een verminderde ecologische
voetafdruk.

Gezamenlijke ontwikkeling van producten

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat de samenwerking kan bijdragen aan duurzame mobiliteit en een verminderde ecologische voetafdruk. De alliantie houdt daarnaast ook in dat Vossloh de rol van verkoopkanaal voor de dwarsliggers voor de Nederlandse markt op zich zal nemen. “We zijn blij met de mogelijkheden die deze exclusieve samenwerking met zich meebrengt”, licht Sander Schulmeister, CEO van Vossloh Nederland, de samenwerking toe. “We werken al jaren samen met De Meteoor en deze volgende stap gaat ook het gezamenlijk ontwikkelen van onze producten versnellen.”

Alfred Heij, Businessunit Directeur van De Meteoor, voegt toe: “Deze bijzondere samenwerking met Vossloh is een mijlpaal en zal De Meteoor nog beter in staat stellen om onze klanten innovatieve en geïntegreerde oplossingen te bieden. Er komt een steeds grotere diversiteit aan benodigde materialen. De beschikbaarheid daarvan moet natuurlijk ook gegarandeerd kunnen worden. Het gezamenlijke doel is dat onze klanten daarvan mee gaan profiteren.”

Vossloh en De Meteoor bevestigen dat er vrijwel niets zal veranderen voor de (spoorse) afnemers van hun producten. “De kwaliteit en service blijven hetzelfde, alleen zal de verkoop van dwarsliggers voortaan via de verkoopafdeling van Vossloh verlopen.” De experts van De Meteoor blijven de technische en operationele afhandeling uitvoeren zoals klanten van het bedrijf gewend zijn.

Vossloh
“De beschikbaarheid van materialen moet gegarandeerd kunnen worden.”

Vossloh

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.