Station Schiphol

File op de weg speelt spoor parten

Het treinverkeer rond Schiphol wordt maandagochtend geplaagd door een sein- en wisselstoring. Shutterstock

Door een sein- en wisselstoring rijden er maandagochtend minder treinen van en naar Schiphol. Op verschillende trajecten kan de vertraging oplopen tot dertig minuten, meldt de NS, zo ook in het zuiden van het land. De problemen rond Schiphol liepen nog verdere vertraging op door file op de weg… (met update)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “File op de weg speelt spoor parten”

Marc Busio|11.12.23|10:23

Vanwaar deze berichtgeving? Dit soort verstoringen zijn toch aan de orde van de dag? De treinreiziger weet toch niet beter dan dat zijn reis een roulette is, met dat verschil dat hij zijn geld al bij voorbaat kwijt is. Een nieuwe dienstregeling zal daar echt geen verbetering in brengen, als dat misschien de reden zou mogen zijn om dit bericht te plaatsen.

Pat Rick|11.12.23|10:28

ZSM de Noord-Zuidlijn doortrekken. Men is te afwachtend en er wordt alleen nog maar over gepraat. Vrijdag 3 weken geleden meldde BNR-verslaggever Edin Mujagić op de radio dat er 15 jaar geleden er al werd gesproken over een metroverbinding tussen zijn Almere met Amsterdam. Want er zijn maar weinig OV-verbindingen. Maar al die tijds is er niets gebeurd, alleen maar rapporten. Bureaus en mensen hebben er veel over vergaderd en er goed aan verdiend maar de reiziger staat in de kou. Dus actie graag!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.